Saalihoki sõnumid

Automaailm/Sparta alustas hooaega napi kaotusega mullusele meistrile.

09:17 04. oktoober 2010

 Sparta Team Automaailm I meeskond alustas saalihoki meistriliiga hooaega ülinapi 5:6 allajäämisega mitmekordsele Eesti meistrile Jõgeva Selver/Tähele.

 Sparta võttis mängule kaasa 19 meest ja teadmise, et Jõgeva meestel on hooaeg juba täies hoos ja Läti liigast noppinud esimesed võidud. "Mängu alguses oli meil kohe mitu head võimalust skoor avada ning Jaanus Kase tegigi seisuks 1 : 0. Mäng oli võrdsete võimalustega ja vaheajale mindi kaotusseisus 1 : 2," kirjeldas kohtumise algust Automaailm/Sparta esindaja Tõnu Savi.

 Teisel kolmandikul jätkus võrdne võitlus. "Korduvalt raksatas meie pall Jõgeva võistkonna väravaposti, kuid siiski oli teiseks vaheajaks tablool seis 2 : 3," jätkas Savi ja lisas, et Jõgeva kolmanda värava löömisel eksis kohtunik, kui näitas et pall läheb meile lahtilöögiks. "Mehed tulid vahetusse ja korraga muutis kohtunik oma otsust. Jõgeva tegi kiire lahtimängu ning lõi värava. Nõrk kohtuniketöö andis tunda terve mängu," heitis Tõnu Savi kive arbitrite kapsaaeda. 

Kolmandal kolmandiku lõpus mängis Automaailm/Sparta ilma väravavahita, aga viigini kahjuks ei jõudnud. Lõpptulemuseks napp 5:6 kaotus.  Mängu parimaks mängijaks tunnistati Mihkel Tasa ning Osrami eriauhinna sai väravavaht Remo Merimaa.

Sparta team Automaailm kohtub järgmisena juba 10.oktoobril Kristiine spordihoones kell 16.15 Tartu Maaülikooli SK-ga.
 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.