Saalihoki sõnumid

Sparta saalihokinaiskonna hooaeg tipnes Eesti meistrivõistluste hõbedaga.

Sparta saalihokinaiskonna hooaeg kulmineerus hõbemedalitega

11:40 15. aprill 2013

Sparta saalihokinaiskond lõpetas hooaja hõbemedaliga, mis on ühtlasi ka naiskonna esimene medal Eesti meistrivõistlustelt.

Treener Merli Kaljuve võtab hooaja kokku: "Kokkuvõttes oli hooaeg meile naiskonna ajaloo edukaim: Eesti meistrivõistluste hõbemedal, viis meie mängijat kuulus Eesti rahvuskoondisse ja meie noor tulevikulootus Kati Kütisaar tuli EMÜ SK koosseisus U19 vanuseklassis Eesti meistriks. Naiskond on treeninud hea suhtumisega ja pühendunult ning hõbemedal on tehtud töö eest vääriline tasu. Oleme harjutanud mitmekesiselt, kasutades ära treener Pauli Piigi squashi- ja minu jalgpallitausta ning Soome meistriliiga saalihokikogemust ja külastades aktiivselt Sparta rühmatreeninguid."

Finaalseeria oli tasavägine, olgugi, et see kaotati selle otse kolme mänguga. Treener Merli Kaljuve: "Esimene finaalmäng (3:6) läks ehmatuse nahka – suurele osale meie mängijatest oli see elu esimeseks finaalmänguks üldse ja vastane lõi meid kindluse ja kogemusega. Teises kohtumises mängisime juba oma tasemel ja need punktid oleksime pidanud koju tooma, kuid mäng jäi viiki ning karistusvisetega läks võit vastasele, 5:6. Kolmas mäng oli tasavägine, kuid viimase kümne minutiga, “mängumehe minutitel”, läks kogenud vastane oma teed. Lõppskoor 1:4 ja finaalseeria võitudega 3-0 Saku Fortunale".

Kolmanda finaalmängu pildigalerii - Saku Fortuna - Sparta Spordiselts 4:1

Naiskonna mänedžeri Liina Jõgisu sõnul peab naiskond nüüd natuke puhkust, võttes treeninguid vabamalt. Kahe nädala pärast toimub Viimsi kooli spordikeskuses koondise treeningkogunemine, kuhu on kutsutud ka Sparta naiskonna mängijad, ning 18. mail osaleme Lääne-Virumaa avatud meistrivõistlustel. Seejärel naudime väljateenitud suvepuhkust, osaledes ka neljal Sparta Tänavahokituuri etapil.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.