Saaliinfo

Sparta võrkpallinaiskond sihib Credit24 Rahvaliiga finaalikohta.

Sparta võrkpallinaiskond pääses Rahvaliiga finaalturniirile

13:41 14. aprill 2011

Sparta võrkpallinaiskond on jõudnud välja Credit24 Rahvaliiga finaalturniirile, mis peetakse 30. aprillil Keilas.

Credit24 Rahvaliiga üheksandale hooajale registreerus kokku 183 mees- ja naiskonda.

Mängud algasid 2010. aasta novembris ja on kestnud 2011. aasta aprillini kahes tugevusgrupis - A ja B.

"Sparta naiskond on naiste A-grupis, kus kokku osaleb 6 naiskonda – lisaks Spartale ka Saaremaa, Ülenurme, Audru, EMÜ ja TTÜ Dynamo/Särtsakad," kõneles naiskonna üks eestvedajatest Virve Jõgeva.

Kõik võistkonnad mängisid hooajal omavahel läbil kaks korda – üks mäng kodu- ja teine vastase väljakul. Omavaheliste mängudega selgitati välja neli parimat naiskonda, kes said edasi finaalturniirile.

Naiskonnad väga võrdsed

"Mängud on olnud pingelised ja tasavägised. Selge liidrina jõudis finaalturniirile Saaremaa 7 võidu ja 3 kaotusega. Ühesuguse võitude ja kaotuste suhtega - 6 võitu ja 4 kaotust -  said finaalturniiri edasipääsu TTÜ Dynamo/Särtsakad, Sparta ja Ülenurme," vahendas sündmusi Virve Jõgeva.

A-tugevusgrupi finaalturniir peetakse ühepäevase turniirina 30. aprillil 2011 Keilas. Kõigepealt peetakse kaks poolfinaali ning seejärel medalimängud.

Credit 24 rahvaliiga mängudel mängivad Sparta naiskonnas Erle Laak- Sepp, Piret Priimägi, Reelika Kauge, Kristel Siht, Mari-Liis Mänd, Marit Laos, Virve Jõgeva, Maaja Tammar, Marika Raiski, Marje Rosenblatt, Jaana Väli ja Mari Loorman. Võistkonna treener Tarmo Kalmann.

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.