Saaliinfo

Howard Frier jagab Spartas noortele näpunäiteid.

Endine profikorvpallur Howard Frier treenib Spartas noori

16:36 12. august 2011

Endine Kalev/Cramo korvpallur Howard Frier viib Spartas läbi korvpalli lastelaagreid ning juhendab tulevasi proffe.

Linnalaagri raames harjutasid USA-st pärit Howard Frieri näpunäidete järgi Spartas väikesed kossupoisid-tüdrukud ning individuaaltreeningute käigus aitas jänki USA-s tudeerivaid ning Eestis suvepuhkust veetvaid koondislasi Viive Rebast, Kati Rausbergi ning Sandra Anderssoni.

"Olen Frierilt nende treeningtundide jooksul palju uusi asju õppinud," kõneleb USA-s Binghamptoni ülikoolis psühholoogiat tudeeriv ning korvpalli mängiv Viive Rebane ja lisab, et Eesti treenerid pööravad tehnikast enamat tähelepanu meeskonnamängule.

Howard Frieri kiidab Eesti naiste koondise viimaste aastate arengut ja peab just Viive Rebast suvehooaja parimaks mängijaks. "Oma osa on selles ka Sparta pallimängude saalis läbiviidud treeningutel," kinnitab 35-aastane endine korvpalliproff, kes Eesti liigas on mänginud lisaks Kalev/Cramole ka BC Kraft Mööbel/Kohilas, ning Rakvere Tarvases.

Frier: Sparta oli fantastiline leid

Howard Frieri sõnul otsis ta Tallinnast kohta, kus lisaks pallimängude saalidele oleks käe-jala juures olemas ka jõusaal. "Sparta oli minu jaoks lihtsalt fantastiline leid, olen soovitanud seda spordiklubi ka oma sõpradele tuttavatele," räägib Frier ning võrdleb Spartat USA selvepoodideketi Wal-Martiga. "Varem oli USA-s nii, et ühest poest ostsid süüa, teisest riideid, nüüd aga saad kõik asjad Wal-Martist. Sama on ka Spartaga, saame siit kõik sportimiseks vajaliku," kiidab Frier meie klubi.

Hoeard Frier lubab ka edaspidi jätkata Spartas tööd noorte korvpallurite arendamisega. "See töö on mulle väga südamelähedane, kuigi tahaksin ka ise võimalusel veel korvpalli mängida."

Vaata videoklipilt, kuidas Howard Frier treenib Spartas Viive Rebast:

 

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.