Saaliinfo

Sparta saalivutitiim lõpetas hooaja teise kohaga

09:35 22. veebruar 2012

Sparta saalijalgpallitiimi hooaeg Eesti esiliigas lõppes teise kohaga. "Tähtede seis ei lubanud ka seekord võita," pidi treener Ralf Rogov  tõdema.

Ralfi sõnul sai meeskond hooaja jooksul vaid kaks kaotust. "Esimese mängu kaotasime liiga hilisemale võitjale Augur/Enematile 5-7, ent kodus lausa purustasime nad 10-1," vahendab Rogov.
 
Teiseks jäämisest hoolimata näitas Sparta hooaja jooksul oma muskleid, lüües vastastele  10 mänguga 110 väravat, samal ajal kui enda selja taha lasti lüüa 42 palli.
Liiga väravalööjate Top 10-s  domineerivad Sparta mängijad.
 
TOP 10
 
1. Janar Tükk   (Sparta)    22
2.Sven Lullu     (Sparta)   20
3.Raido Luhaorg  (Sparta)  19
4.Ralf Rogov   (Sparta )    17
5.Sven Haas (JK Kiili)   17
6.Kevin Arike   (JK Kiili)  16
7.Keito Liiv   (FC Taritu)   12
8.Magnar Mikkelsaar  (Sparta) 12
9.Silver Uudelt   (JK Kiili)    12
10.Martin Bukin  (FC Taritu)  11
 
Esiliiga lõplik paremusjärjestus:
 
1.Augur/Enemat II   27
2.Sparta                   24
3.JK Kiili                   21
4.FC Taritu                9
5.Aameraas              6
6.PSK Alexela           3
 
"Nüüd valmistuvad poisid algavaks rannajalgpalli hooajaks raskete treeningutega," vaatab Ralf lootusrikkalt tulevikku.
 
Mis meestega on Sparta tiimis tegemist?
 
Vaatame järgi, kasutades Ralf Rogovi kommentaare:
 
"Juba linnukesed väljas laulavaaaad," lõõritas Luhaorg pärast 7:2 võitu Saaremaa (loe: tagurpidi) üle. Uskuge, ta jäigi seda laulma..."
 
"Sama lõbusas meeleolus oli terve saarele sõitnud seltskond, kokku 17 nägu, kes üheskoos saalihooaja lõpuks kokku võtsid: parimatele jagati meeneid, hiljem tutvuti kohaliku köögi ning vaatamisväärsustega."

"Hooaja parimaks mängijaks valiti edetabelite liider Janar Tükk, Hans krooniti väravasuu kuningaks ning meeles peeti ka Raini - viibimata minutitki platsil, anti talle hooaja "kuldpea" auhind. Päeva naelaks oli Ralfi kui meie eestvedaja tunnustamine, mis päädis tema rüütliks löömisega spartalaste poolt. Nüüdsest pöörduge ta poole kui Sir Ralf!"

"Kuna tähed seisid täna natuke vales järjekorras, siis platseerusime tabelis lõppeks teisele kohale, kuid mehi see väga ei häirinud, sest nagu üks tark mees kunagi on öelnud: sellist meeskonnavaimu ja ühtekuuluvustunnet, nagu on Spartas, mujal pole!
 
Hooajal mängisid Sparta eest:
Hans Talgre, Sven Lullu, Rasmus Armas, Raimo Leosk, Marko Hinn, Andri Porila, Onu Raivo Seema, Tauno Laasme, Magnar Mikkelsaar, Janar Tükk, Raido Luhaorg ja Sir Ralf Rogov.
 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.