Saaliinfo

Sparta võrkpallinaiskond sihib kohta Rahvaliiga finaalturniiril

10:49 07. märts 2012

Mulluse võrkpalli Rahvaliiga A tugevusgrupi võitnud Sparta võrkpallinaiskond on tänavuseks miinimumueesmärgiks seadnud pääsu aprillis toimuvale Rahvaliiga finaalturniirile.

Finaalturniirile, mille toimumiskoht on lahtine, pääseb neli paremat naiskonda.

Spartalannade mängiva treeneri Virve Jõgeva sõnul pole selle hooaja algus olnud  eriti särtsakas, kuna võistkonnas toimusid muutused ja uute mängijatega kohanemine ning ühise mängurütmi leidmine on võtnud aega. "Tänaseks on esialgsed raskused ületatud ja viimased mängud on näidanud head võistkonnatunnetust," ütleb Virve. "Praegu on eesmärgiks mängida viimased põhiturniiri mängud nii, et kindlustada edasipääs finaalturniirile."

Täna on kindel finaalikoht olemas Ülenurme naiskonnal. Sparta võitleb koos Audru, TTÜ Dynamo/Särtsakate ja  Saaremaa naiskondadega järelejäänud kolmele kohale finaalturniiril. Täna on veel kõigil võrdsed võimalused ning otsustavateks saavad viimased mängud.

2002.aastast loodud Rahvaliiga võistlussari on üks populaarsemaid harrastajatele mõeldud sarju Eestis, millest annab aimu iga-aastane suur osalejate arv. Rahvaliiga mängud toimuvad A-ja B- tugevusgrupis, nais – ja meeskondadele üle Eesti.  

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.