Saaliinfo

Sparta võrkpallinaiskond jõudis Rahvaliiga finaalturniirile

09:34 04. mai 2012

Sparta võrkpallinaiskond võitles välja koha 5. mail Kiilis toimuvale Credit24 Rahvaliiga finaalturniirile, kus kohtutakse Ülenurme, Dynamo/Särtsakate ja Saaremaa tiimidega.

Sügisel alanud põhiturniiri raames mängisid kõik naiskonnad omavahel läbi 2 mängu, ühe mängu koduväljakul ja teise vastase saalis. Kõge edukamalt esines Ülenurme naiskond ja sai kindla liidrina finaalturniirile. Ülejäänud kolmele finaalturniiri kohale oli tihe võitlus ja otsustavaks said viimased mängud. Sparta naiskonna finaalturniiri pääse oli viimase mängu võit Saaremaa naiskonna üle 3:1. Finaalmängudele pääsesid ka TTÜ Dynamo/Särtsakate ja  Saaremaa võistkonnad. Audru naiskond jäi finaalkohast ilma napilt, kõigest ühe punktiga.

Sparta treener: praegu on mängurütm väga hea

Võistkonna treeneri Tarmo Kalmanni sõnul polnud hooaja algus naiskonnale kerge. "Toimus mängijate vahetus võistkonnas ning lisaks pidi hooaja jooksul tõsiste traumade tõttu mängudest eemale jääma 3 mängijat," ütleb Kalmann ja lisab, et pidevalt tuli kohaneda ja uusi lahendusi leida. "Tänu tugevale võistkonnatunnetusele ja võitlustahtele saime mängudesse uue hingamise. Oma osa oli kindlasti ka vigastatud mängijate toetusel, kes mängudest ei suutnud eemale jääda ja aktiivselt platsi kõrvalt kaasa elasid. Praegu on hea mängurütm väga hea ja võime julgelt finaalturniiri mängudele vastu minna."

Credit24 Rahvaliiga kümnenda hooaja finaalturniir toimub 5. mail Harjumaal Kiili spordihoones, aadressil Kooli tn 2.

Finaalturniir kestab terve päeva ja kolmel väljakul viiakse läbi nii A-tugevusgrupi mängud kui ka B-tugevusgrupi finaalkohtumised.

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.