Saaliinfo

Sparta vutipoisid naasid Tartust võidu ja 6. kohaga

14:38 12. juuni 2012

Sparta väiksed 2004. aastal sündinud pallivõlurid naasid 9. juunil Tartus peetud Tammeka Cupilt võidu ja 6. kohaga.

Väljavõte võistkonna reisipäevikust:

"Juuni teisel laupäeval, ühel ilusal, või nagu väikseid jalkapoisse fännavad tüdrukutirtsud ütlevad, "ülinummil" päeval käis Sparta järelkasvusats Tartus turniiril. Poisid jagati kahte meeskonda, valgetesse ja sinistesse, et kõik korralikult mängida saaks.

Valged liikusid oma alagrupist viie võiduga kindlalt esimesena poolfinaali. Sinised jäid enda alagrupis 3 võidu, 1 viigi ja 2 kaotusega kolmandaks, ning võitlesid viimases mängus 5.-6. koha eest. Lõppeks said sinised tubli kuuenda koha.

Valged edenesid samal ajal naerusuil finaali, kus kohtuti Infoneti esindusega. Ei olnud ka neist meitele sel päeval vastast! Turniirivõidu karikas ning ka parima mängija tiitel (Ramon Smirnov) rändas veel samal õhtul Emajõe Ateenast pealinna. Valgete spartalaste puurilukk Maico Rimmel, ei lasknud mitte ühtegi palli enda selja taha lüüa!
  "Üks, kaks, kolm (sosinal)"
  "SPARTA! (koopaoravate häälega)"

Valgete koosseis: Maico Rimmel, Kevin ja Kenny Vahter, Ramon Smirnov, Mihkel Viitung, Arthur Ait, Silver Kubensky, Karl Orren
Siniste koosseis: Jasper Jõesaar, Ekke Madis Tombu, Ekke Poell, Karl-Oskar Nurk, Oskar Mäns, Martin Ilmjärv, Mart-Ako Paris, Ormes Mikk
Treenerid Ralf Rogov ja Marko Pärnpuu

Suured suured tänud Arthuri emale Kristelile, logistika korraldamise eest. Suured tänud ka Karl Oskari isale ja onule, kes meid turniiri lõpus maitsva PIZZAPOISTE pitsadega kostitasid. Tänud kindlasti ka Janek Mikule (Ormese isa), kelle terav silm ja väle näpp, jäädvustasid turniiri läbi fotosilma ajalukku. Ja loomulikult suured tänud ka teistele vanematele, kes kogu päeva vältel kaasa elasid ja poiste (aga ka treenerite) olemise mõnusaks tegid."
 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 1 kommentaari
veikko 22:36 12. juuni 2012
Poistel jah päris pikk päev aga kõik pidasid vastu ja kõik suurepärane.
PS. Onu nimi on OTT ja ta ongi Karl Oskari onu :-)