Suusauudised

Sparta suusateisipäevakud on hoos.

Madis Vaikmaa ja Laura Rohtla võitsid Sparta Suusateisipäevakute 4.etapi

11:19 30. jaanuar 2013

Nõmme suusaradadel toimunud Sparta Suusateisipäevakute 4.etapil osales kokku 101 suusasõpra.

Igal etapil kell 19 toimuval võidusuusatamisel osales 60 suusatajat, kes startisid Trummi -Külmallika - Glehni pargi 5 km ringile eraldistardist 15 sekundiliste intervallidega. Klassika stiilis toimunud suusatamises võitis ajaga 14:20,2 Madis Vaikmaa. Võitjale 26 sekundiga kaotanud Vahur Teppan leidis sarjas osalejate suuskade määrimise vahel aega ka ise võidusuusatamist proovida. Kolmanda koha suusatas välja Rait Pallo. Naistest oli kiireim Laura Rohtla, kes ajaga 17:28,9 saavutas üldarvestuses kõrge 12. koha. Teine oli eelmise etapi kiireim Mare Ulp ja kolmas Elen Kaupmees.
4.etapi võistlussuusatamise tulemused

Ka 4.etapil jagati sarjas osalejatele erinevat suusaalast oskusteavet. Sparta suusatreenerid Jaanus Teppan ja Eiko Toom nõustasid osalejaid parema suusatehnika omamisel. Suusabussis määrdeteenust osutava Vahur Teppani olid tänu keerulisele lumele tihe tööpäev, sest paljud teisipäevakulised soovisid oma suuskadele paremat libisemist ja pidamist.

Lisaks said sarjas osalejad tutvuda laia valiku CEPi kompressioontoodetega, mida oli võimalik ka proovida ja soodsalt soetada. Samuti said kõik suusatajad proovida Gerimax Extreme Energy looduslikuenergia tablette.

Sparta Suusateisipäevakute 5.etapp toimub 5.veebruaril samuti Nõmme suusaradadel.

Sparta Suusateisipäevakute info ja registreerimine www.stamina.ee/suusatamine 

Vaata pildigaleriid:

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.