Suusauudised

Tartu maratonil on avatud Sparta ergutuspunkt.

Tartu maratonil on avatud Sparta ergutuspunkt

11:42 15. veebruar 2013

Meie klubiliikmed saavad pühapäevasel Tartu maratonil spetsiaalset turgutust 7 kilomeetrit enne lõppu avatud Sparta teeninduspunkti näol.

Ergutus- ja turgutuspunktis pakuvad Sparta juhataja Mart Kajari ning suusagrupi liikmed Kristel Laurson, Moonika Marand ja Janeli Jallai kõigile meie klubilastele Squeezy energiajooki ja geeli, et aidata kaasa jõuvarude taastumisele ning edukalt finišisse jõudmisele.

Kohal on ka Squeezy esindaja Marko Koppa koos abilistega.

Üle nelja tunni sõitjatele on abiks ka suusagrupi peatreener Jaanus Teppan, kes on samal päeval tegev ka ETV-s suusakommentaatorina.

Sparta teeninduspunktis kõlab muusika ning lehvivad meie lipud. "Oma klubi liikmete jaoks punkti avamiseks oleme saanud inspiratsiooni maailma suurmaratonidelt, kus selline komme on tavapärane," sõnas Sparta tegevjuht Aivo Liksor. Peatreener Jaanus Teppan lisas omalt poolt, et tema teada on sellise klubipunkti avamine esmakordne Eestis.

17. veebruaril startiva 42. Tartu maratoni starti läheb 77 spartalast, kelle hulgas on ka näiteks näitleja Veikko Täär, Sparta jalgpallitreenerid Ralf Rogov ja Marko Pärnpuu, klubi tegevjuht Aivo Liksor ning klubi esindussuusatajad Madis Vaikmaa, Andre Mets, Liis Kalda ja Martti Himma.

Head libisemist kõigile osalejatele! Kohtume Sparta kontrollpunktis!

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.