Suusauudised

Eesti koondise debütant MM-il - Heidi Raju.

Val di Fiemme MM-il on Eesti koondises neli spartalast

10:23 21. veebruar 2013

Itaalias peetavatel põhja suusaalade MM-võistlustel kannavad Eesti koondise dressi ka neli spartalast - Piret Pormeister, Heidi Raju, Aivar Rehemaa ning Siim Sellis.

Sparta suusagrupi peatreeneri Jaanus Teppani sõnul ootab ta huviga oma hoolealuste esinemist. Kui Siim Sellis võitleb haigusega ning suure tõenäosusega MM-il starti ei tule, siis ülejäänud kolmel on kõik eeldused oma võimete realiseerimiseks. "Pormeistrilt ootan klassikasprindis sõitu kolmekümne parema, heal juhul lausa esikahekümne sisse," ütles teenekas treener ja lisas, et just avastart näitab ära suusatajate ettevalmistuse täppimineku.

MM-i debütandilt Heidi Rajult ootab Teppan eelkõige kogemuste omandamist. "Heidi jaoks on oluline nuusutada suurvõistluste õhku just järgmise aasta Sotši OM-i silmas pidades," kõneles Teppan ja manitses noorele Rajule liigset vastutusekoormat asetamast. Ta tuletas ka meelde, et Heidi oli äsja haige ning sellel foonil oleks ta prognooside tegemisega ettevaatlik.

Ka Rehemaa seisundit pidas Teppan heaks ning leidis, et asjaolude soodsa kokkulangemise korral võiks ta oma lemmikdistantsidel jõuda esimese 15 hulka.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.