Suusauudised

Kas Kõva Mehe kolmikürituse avaetapil näeb stardis ka tegevjuht Aivo Liksorit?

Kõva Mehe kolmikürituse avaetapp toimub 24. veebruaril

12:40 22. veebruar 2013

Kuidas veeta sportlikult saabuvat vabariigi aastapäeva? Väike vihje: 24. veebruaril stardib Saunapunkti suusa- ja terviseradadel tänavuse Kõva Mehe kolmikürituse avaetapp, II Kõva Mehe Talitri.

Eelmisel aastal esimest korda toimunud Kõva Mehe Kolmik saab väärika järje 2013. aastal. Mitmekesine kolmeetapiline sari pakub harrastajatele kolmel erineval viisil võimalust enda proovile panekuks ebatraditsioonilistel ja ekstreemsetel võistlusradadel.
Värvika sarja teevad huvitavaks 24.veebruaril toimuv Kõva Mehe Talitri, 22.juunil kuuendat korda korraldatav populaarne Kõva Mehe Jooks ja 26.oktoobril sarja lõpetav Kõva Mehe Duatlon. 
 
2013 Kõva Mehe Kolmiku sarja avalöögiks olev II Kõva Mehe Talitri toimub Eesti Vabariigi sünnipäeval, 24.veebruaril Saunapunkti suusa- ja terviseradadel.

Talvise triatloni alad ja ka järjekord erinevad traditsioonilisest triatlonist. Kui suvel triatlon lõpeb jooksuga, siis talitriatlonis on just jooksuetapp esimeseks alaks. Kõva Mehe Talitril tuleb lumisel ja takistustega rajal joosta 3 km ning seejärel sõita talvistel teedel rattaga 7,5 km. Viimase alana ootab võistlejaid 5 km pikkune suusatamine, kus stillli valik on vaba.
Kõiki Kõva Mehe Talitri lõpetanuid ootavad Saunapunkti saunad ja soe supp.

Kõva Mehe Talitri eelregistreerimine kestab 22.veebruarini. Sama kuupäevani on võimalik end kirja panna ka kogu Kõva Mehe Kolmiku sarjale.
Kõva Mehe Kolmiku ürituste info ja registreerimine www.stamina.ee/kovamees

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.