Suusauudised

Sparta suusatiim saab nautida moodsa hooldusveoki mugavusi.

Sparta suusatiim täienes moodsa hooldusveokiga

02:33 01. aprill 2013

Parandamaks Sparta suusatiimi tipptegijate ning harrastajate logistikat võistluste ja treeninglaagrite ajal, lisandus meie klubi suusatajate käsutusse uus kahehaagiseline hooldusveok.

Sparta suusagrupi peatreeneri Jaanus Teppani sõnul tõstab toetajate abiga hangitud moodne hooldusveok Sparta suusatiimi töö uuele, rahvusvahelisel tasemele. "Maailma tippudel - soomlastel, rootslastel ja norrakatel - on omad mobiilsed suusahooldeveokid ammu olemas," ütles Teppan ja rõhutas, et ratastel suusakeskuse soetamiseks andsid hea fooni Sparta suusatajate edukad esinemised tänavustel suusaradadel. "Tartu maratoni parima klubi tiitel, teatenaiskonna Eesti meistrikuld ning Aivar Rehemaa hea esinemine Val di Fiemme MM-il julgustasid klubi juhtkonda tegema Eesti oludes ennenägematut investeeringut," loetles Teppan.

Sparta suusagrupi juht Aivo Liksor selgitas, et uus ja uhke suusaveok hakkab teenindama nii Sparta tippsuusatajaid kui ka harrastajaid. "Kindlasti kasutame seda võimalust usinalt nii Worldloppeti etappidel kui ka Eesti meistrivõistlustel," vahendas Liksor ja lisas, et uue veoki lisandumine Sparta suusatajate käsutusse aitab kindlasti kaasa sportlike tulemuste tõusule. "Soovime kandideerida tulevikus ka Vasaloppeti teatevõistluse esikohale," ütles Liksor.

Peatreener Teppani sõnul on veoki tagumisse haagisesse sisustatud maailmatasemel hoolderuumid, kus toimub suuskade ladustamine ning nende ettevalmistamine võistlusteks. Sisustatud on ka füsioteraapiakabinet, kus saab kasutada massöör Marius Undi teenuseid ning intervall hüpoksia keskus. Laienenud on ka Sparta suusapark.

Haagis kui liikuv suusahotell

Haagise esimese pool on Liksori sõnul kohandatud liikuvaks hotelliks, kus jõuproovidest väsinud sportlased saavad puhata ning pikkadel reisidel ka ööbida. Haagises on moodsa videotehnikaga varustatud koosolekuruum, kohvi- ja karastusjookide automaadid ning väike baar, kus pakutakse kehakinnitust. Liksori sõnul on edaspidi plaanis palgata suusaveokisse ka oma kokk, kes sportlastele maitsvaid ja tervislikke roogasid valmistab.

Sparta suusagrupi liider Aivar Rehemaa usub, et maailmatasemel suusaveoki hankimine parandab kindlasti nii tema, kui ka teiste Sparta egiidi all võistlevate suusatajate tulemusi ning ka motivatsiooni. "Sparta suusaveoki tulek andis mulle nagu uue hingamise, kindlasti teeb see liikumise võimalike MM-medalite suunas lihtsamaks," ütles Rehemaa.

Uudset Sparta suusahaagist saab uudistada 1. aprillil kell 18 - 20 Sparta siseõuel, kus Jaanus Teppan ja teine treener Eiko Toom näitavad moodsat veokit ning jagavad huvilistele suusanõu.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.