Suusauudised

Sparta suusarahvas lustis rühmatreeningus.

Suusagrupi hooaja lõpupidu toimus rühmatreeningute tähe all

13:41 15. aprill 2013

Sparta harrastajate suusagrupi ning tipptiimi liikmete ühine hooaja lõpupidu toimus 13. aprillil rühmatreeningute tähe all.

Sparta tegevjuhi Aivo Liksori sõnul otsustati hooaeg lõpetada tavapärasest erinevalt - rühmatreeningute saalis treener Maris Kajari näpunäidete järgi lustides. Umbes 40 sporlikku suusasõpra pumpas ja hüppas PumpFX-i ning JumpFX-i nõudlikes rütmides. "Fantastiline kogemus tavapäraselt värskes õhus liikuma harjunud suusatajatele," ütles Liksor.

Peatreener Jaanus Teppan lisas, et kui siiamaani olid suusagrupi liikmed pidanud IntervallVenttit tõeliseks kannatuste rajaks, siis nüüd võib sama öelda ka Marise poolt läbiviidud treeningute kohta. "Praegugi on mõned lihased veel valusad," kiitis ja "kurtis" kogenud treener.

Lisaks Teppanile ja Eiko Toomile olid rivis ka tipptiimi esindajad Aivar Rehemaa, Piret Pormeister, Heidi Raju, Siim Sellis, Martti Himma, Madis Vaikmaa ning Andre Mets.

Pärjati hooaja parimaid

Rühmatreeningule järgnesid liikumismängud, sportlik viktoriin ning pidulik koosviibimine, mille käigus vaadati ühiselt tagasi lõppenud hooajale, mida võib pidada Sparta jaoks tõeliselt edukaks.

Aastat jäid kroonima Tartu maratoni parima ning suurima osavõtjaskonnaga klubi tiitel, Aivar Rehemaa 7. koht Val di Fiemme MM-il ning Heidi Raju läbilöök ning stabiilne esinemine täiskasvanute klassis.

Suurt populaarsust ja positiivset vastukaja kogusid lõppenud talvel ka laupäevased Suusatamise ABC tunnid, mida nii Liksori kui ka Teppani sõnul on plaanis ka järgmisel aastal jätkata.

Harrastajate suusagrupist märgiti ära Tartu maratonil spartalastest parima koha saavutanud Tanel Tepaskent ning Merike Mumme. Tipptiimist valiti aasta edukaimad harrastajate hääletuse põhjal - auhinnad läksid sedapuhku Aivar Rehemaale, Heidi Rajule ning Siim Sellisele.

Sparta harrastajate suusagrupi hooaeg jätkub rullsuusa- ning jooksutreeningutega. Suvisesse treeningplaani kuulub ka 14.-16. juunini Jänedal toimuv laager.

Vaata veel:

Pildigalerii suusagrupi rühmatreeningust

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.