Suusauudised

Thule Suusateisipäevakud stardivad Nõmme radadel

12:49 13. jaanuar 2014

Thule Suusateisipäevakud jätkavad talvise liikumisharrastuse sarja traditsiooni. Kuuendat aastat toimuva suusasarja 1.etapp toimub juba 14.jaanuaril 2014.a. Nõmme suusaradadel. 

Thule Suusateisipäevakute etapid toimuvad Tallinna valgustatud ja hooldatud suusaradadel Pirital, Nõmmel ja Järvel. 2014.aastal osalevad sarjad ainult individuaalosalejad ja kindlasti tasub end kirja panna juba sarja alguseks, sest igal etapil loositaks osalejate vahel ka auhindu!
Kokkuvõttes pretendeerivad väärt auhindadele need suusatajad, kes osalevad võimalikult paljudel etappidel, lähevad suusarajale kella 16.00 ja 20.00 vahel, mil on avatud stardiväravad ning koguvad nii loosirattasse rohkem hääli! 

Juba traditsiooniks saanud võidusuusatamine toimub igal etapil kell 19.00, kui on võimalus suusatada aja peale ning nii saavad võidu suusatada soovijad end võrrelda kaassuusatajatega ning testida oma suuskade libisemist ja pidamist enne eelseisvaid Estoloppeti maratone. Kahjuks esimesel etapil võidusuusatamist piiratud lumeolude tõttu ei toimu.

Thule Suusateisipäevakute avaetapil, 14.jaanuaril Nõmme Spordikeskuses on kohal teisipäevakulistele tuntud headuses Eesti Suusaliidu Suusabuss, kus osalejatele pakutakse lihtsamaid määrdeteenuseid (pidamine ja alusparafiinid). Lisaks on võimalus kohapeal lisatasu eest tellida suuskade ettevalmistamine (kõrgfloor,pulber,struktuurid jms)
Kell 17.30 ja 18.30 jagavad Sparta suusatreenerid Jaanus Teppan ja Eiko Toom sarjas osalejatele tarkuseteri suusatehnikast ja muust suusatamisega seonduvast.
Nõmme Spordikeskuses on teisipäevakulistele etapi toimumise päeval kõik teenused kiibi ettenäitamisel õpilase hinnaga. Näiteks suusakomplekti rent vaid 2.50 (tavahind 4.50) ja saun 2.50 (tavahind 4.00).

Thule Suusateisipäevakute info ja registreeriminewww.stamina.ee/suusatamine
Värsked Thule Suusateispäevakute sarja kajastused FB lehel https://www.facebook.com/Suusateisipaevakud

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.