Uudiseid Spartast

Jooks "Aitame aidata" kogub raha heategevuseks

11:03 31. märts 2017

9. aprillil kutsume kõiki spordisõpru jooksma heategevuse nimel. See on suurepärane võimalus panna ennast proovile ning nautida värsket õhku ja suurepärast seltskonda Kõrvemaa kaunis looduses.

Jooks "Aitame aidata" on eelkõige eesmärgiga toetada Joel Juhti, kes stardib meiega samal ajal maailma raskeimal ultramaratonil Marokos Sahara kõrbeliivadel.

Jooksuga aitame kaasa Joeli panusele Siimusti Metsatarekese lastekodu tervisepargi rajamisse.Joeli tegemistega saab kursis olla Joeli tegemistega saab kursis olla www.joeljuhtakajj.com

Kuna oleme jooksu teinud seekord kõigile osalejatele TASUTA, siis oma osalustasu saate annetada Siimusti Metsatarekesele HOOANDJAS: http://www.hooandja.ee/projekt/siimusti-lastekodu-metsatareke

Kogunemine algab 10:00 Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses ning tervisejooks saab stardi kell 11:00. Matk toimub Kõrvemaa metsaradadel kolmes tempogrupis: 6:30min/km, 7min/km ja 8min/km. Igaüks saab tempo valida vastavalt enda treenituse tasemele, rajale võib minna ka ainult kõndima. Kokku läbitakse 19km (1 ring) või 38km (2 ringi) süsteemis 5 minutit jooksu + 5 minutit kõndi.

Rajal on ka kaks toidupunkti, mis on varustatud vee ja energiat andva söögipoolisega.

Oodatud on igas vanuses tervisest hoolivad inimesed!

Peale jooksu saab ennast kosutada hea ja paremaga ning soovijatel võimalik minna 3 euro eest ka sauna.

Kohtumiseni Kõrvemaal!

Registreeri ennast jooksule SIIN:

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.