Uudiseid Spartast

Võrkpalli esiliiga võitis Sparta naiskond

00:00 12. aprill 2017

Viimati 2006/2007 hooajal toimunud naiste võrkpalli esiliiga võitis sel aastal Sparta naiskond. 

Lõpp oli põnev, kui sama võitude ja punktide arvu juures jäi esimest ja teist kohta lahutama vaid üldine geimide suhe. Sparta järel pidi hõbemedaliga leppima Peetri Võrkpalliklubi/Rae Vald.

Sparta naised astusid auahne sammu edasi, kui rahvaliiga asemel otsustati end proovile panna esiliigas. Hooaeg algas suurepäraselt, kui 1. ring lõpetati liidripositsioonil. Uue aasta alguses tuli sisse väike mõõn, saadi paar kaotust ning langeti vahepeal isegi neljandale kohale. 2. ringi lõpus suudeti aga oma mäng uuesti käima saada ning tõusti taas tippu.

Edu tagasid suurepärane omavaheline koostöö ning võistkonnatunne. Mida mäng edasi, seda parem oli emotsioon nii platsil kui ka platsi kõrval.

Võistkonnas mängisid Helen Kalju, Regina Rähmonen, Piret Prangel, Piret Priimägi, Kristel Siht, Anett Karjamaa, Mari Peeters, Hegi Mark, Annika Loper, Kristiina Tõkke, Jelizaveta Kruglova, Merilin Kuhi, Mari-Liis Mänd, Erle Laak-Sepp. Treener Doris Torilo.

Naiskond tänab Sparta Spordiklubi ja Glamox HE ASi toetuse eest. Suur, suur aitäh kõikidele fännidele, kes naistele hooaja jooksul on kaasa elanud ja pöialt hoidnud. 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.