Uudiseid Spartast

Sparta lemmikkoeraks valiti pühapäeval rõõmsameelne Emma-Lotta.

VIDEO: Koerte jooksutrennis said koormust nii nelja- kui kahejalgsed liikujad

14:13 15. mai 2017

Emadepäeval Spartast startinud koerte ja nende peremeeste ühine matk tõi kohale umbes paarkümmend neljajalgset spordisõpra. 

Sparta õuele kogunenud arvukad loomasõbrad võtsid koos oma lemmikutega ette 6,5 kilomeetrise teekonna Glehni lossi juurde. Ja hiljem ka tagasi.

Teepeal toimus ühine soojendusvõimlemine ja üksteise tutvumisnuusutamine Järve metsas. Kui treenerid Ahto Tatter ja Marius Unt õpetasin kahejalgsetele sportijatele soojendusharjutusi, siis loomaarst Anu Poopuu jagas käitumis- ja liikumisjuhtnööre rõõmsatele karvakeradele.

Edasi jaguneti kaheks - suuremad ja kiiremad koerad koos oma saatjatega joondusid meie treeneri Ahto Tatteri järele, et jooksusammul Glehni lossi suunas liikuda. Aeglasemad liikujad ja lihtsalt looduslõhnade nuuskijad võtsid treener Marius Undi tuulde.

Glehni lossi juures ootas nii koeri kui ka peremehi Royal Canini "staap" - toimus koerte kaalumine, keha konditsiooni hindamine ning jagati nõuandeid. Kõik koerad sai ka Royal Caninilt kojuviimiseks maitsva "motivatsioonipaketi" ning kamaluga nõuandeid.

Sparta retke lemmikkoeraks valiti väike, vilgas ja sõbralik Emma-Lotta.

Sparta treeneri Ahto Tatteri sõnul õnnestus kogu ettevõtmine suurepäraselt - korralikult ja viisakalt käitusid nii neljajalgsed kui ka nende peremehed. "Osalejate-poolne tagasiside oli positiivne - juba poolel maal küsiti, millal järgmine taoline üritus toimub," vahendas Ahto osalejate muljeid.

Tänud Royal Caninile, Loomade Kiirabi loomaarstile Anu Poopuule, treeneritele Ahto Tatterile ja Marius Undile ning muidugi kõigile osalejatele - nii nelja- kui ka kahejalgsetele.

Vaata pildigaleriid:

 

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.