Uudiseid Spartast

Sparta vasaraäss Genro Paas usub, et parimad heited on veel ees

13:56 24. mai 2017

Hiljuti heitjate seeriavõistluse avaetapil isikliku rekordi 67.85-ga vasaraheite mäekõrguselt võitnud spartalane Genro Paas usub, et hea õnne korral võiks vasarakaar veel paari meetri võrra kaugemale kanduda.

Genro eelmine isiklik rekord pärines aastast 2015 ning oli 65.32. "Vahepeal on mind seganud erinevad vigastused," vaatab Genro korraks selja taha.

Võimsast tulemisest andis Genro märku juba selle hooaja esimesel võistlusel, kui uueks isiklikuks rekordiks kirjutati annaalidesse 66.35. "Ja nüüd siis teisel jõuproovil - heitjate seeriavõistluse  avaetapil - suutsin juba end paremini realiseerida nind sain uueks isiklikuks rekordiks 67,85, mis on ka Eesti kõigi aegade 11. tulemus!"

Vasaraheitelegendi Jüri Tamme käe all treeniv Genro on veendunud, et hoolimata säravast tulemusest suudaks ta hetkel veelgi kaugemale vasarat lennutada. "Paari meetri võrrra jäi varu sisse, kuna tehniliselt ei olnud just kolmas ja neljas pööre kõige paremad!"

Selle hooja peaeesmärgiks on Sparta vasaraheitehiiul näidata kindlasti head minekut Balti matšidel, Euroopa karikal ning Eesti meistrivõistlustel ning eelkõige - nagu ta ise rõhutab - püsida hooaja vältel tervena.

Sparta värve esindab Genro juba teist hooaega. "Olen Sparta klubi treeningvõimalustega väga rahul! Meeldib, et saalis saab teha kõiki põhiharjutusi ning ka abiharjutusi, mida vasaraheitjatel vaja läheb." Ta peab silmas näiteks tõstepõrandat ja korralike kükipuure.

Samuti asub Sparta Genro hinnangul ka logistiliselt sobival kohal, kuna peale staadionilheitmist saab ta otse saali tulla, et oma nn. kangitreening ära teha.

"Samuti olen täheldanud, et paljud teised heitesportlased ning kergejõustiklased on hakanud kasutama Sparta spordiklubi!," on kogenud spordimees rahulolev.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.