Uudiseid Spartast

Aasta parimaks treeneriks valiti kolmandat korda Maris Kajari

14:08 31. mai 2017

Hubases Gastropubis toimunud meie talvehooaja lõpupeol kuulutati Sparta Aasta parimaks treeneriks juba kolmandat korda Maris Kajari.

Kliendiküsitluse põhjal järgnesid Marisele Riina Suhotskaja ning Tiina Mikk.

Marise sõnul oli ka seekordne parima treeneri tiitel märk sellest, et ta ajab oma asja suure südamega. "Ma päriselt annan oma treeningutes kõik, mida suudan ja tahan, et inimesed armastaksid liikumist," ütles Maris ja lisas, et ta on väga tänulik sellise tunnustuse eest.

Lisaks aasta parimale treeneri tiitlile jagasime välja ka kolm Töömesilase karikat, mille said aasta jooksul kõige rohkem treeninguid läbi viinud treenerid, kelleks olid Signe Vent (811 juhendatud treeningut), Kadi Kuusk (465 treeningut) ja Kristi Vaher (461 treeningut).

Nii Maris kui ka Signe saavad adidaselt auhinnaks uhiuued treeningtossud.

Signe 811 treeningut on märkimisväärne arv ükskõik mis kriteeriumeid arvestades, eriti muljetavaldavaks teeb selle aga fakt, et Signe teeb nö. põhitööd ühes raamatupidamisfirmas. "Ise ma küll ei taju, et paarkümmend trennitundi nädalas oleks suur koormus. Olen asja sees ja pigem annavad treeningud mulle vaheldust arvuti ääres istumisele - saan nendest kamaluga energiat," kinnitas Signe.

Sparta aasta parimaks teenindajaks valitud Victoria Kalbergi hinnangul annab selline tunnustus talle jõudu ja tahtmist edasi liikuda. "Proovin ikka samas tempos püsida," muheles Victoria, kes sageli tuleb Spartasse juba enne kella 6 hommikul ja lahkub peale kella 23.

Aasta puhastusteenindajaks valiti Svetlana Ilykhina.

Esmakordselt andsime välja ka kaastreenijate poolt omaalgatuslikult tagasisideankeetides kiitust saanud Aasta kliendi tiitli, mille sai Kaja Vals. Tema puhul tõsteti esile positiivse meeleeolu ülevalhoidmist nii treeningutes kui ka hiljem saunas.

Täname koostööpartnereid adidasest, Dermoshopist, Gastropubist ja Anniki Madet "Kastekannu" lilleärist.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.