Uudiseid Spartast

Mart Juure tervised Sparta suvepäevalistele: Ärge kogu aeg sportige, puhake ka!

14:41 13. juuni 2017

7.-9. juulil Otepääl Margusel toimuvate Sparta suvepäevade "kultuuriprogrammi" peaesineja Mart Juur lubab Ennu Ratase retrotiskole kindlasti kaasa võtta Anne Veski plaadi.

"Ilma Anne Veski plaadita ma kodunt välja ei tule," kinnitab vanameister Juur ja lisab, et kindlasti kuulevad suvepäevalised pikal ja sumedal laupäeva õhtul ka Merlyn Uusküla poolt tuntuks laudud "Raju reedet".

"Ennu Ratase tiskol kuuleb head muusikat meilt ja mujalt ja mitte ainult aastakümnete tagant. Häid lugusid jätkub ka tänasesse päeva," kinnitab Juur.

Aga kas spordirahva ees esinemine on Juure jaoks esmakordne kogemus? "Eks neid olümpiavõitjaid ja maailmameistreid on tantsitatud küll," tõdeb legendaarne Otepäält pärit Tiskokunn ja lisab: "Spordirahvaga on see hea asi, et neil on piisavalt palju võhma, et tantsuplatsil vastu pidada."

Suureks spordimeheks ta ennast ei pea. "Sporti ma ei tee, aga liikumist armastan väga, olgu siis jalgrattal või kiiretel jalgadel ja eriti muidugi vees, ujumisprillid ees," ütleb Juur

Kõigile Sparta suvepäevalistele on Juurel aga konkreetne sõnum: "Ärge kogu aeg sportige, puhake ikka ka! Peaasi et tuju oleks hea ja riietus mugav ning sportlik. Võtke seda nagu maratoni, kus võidavad kõik."

Mart Juur astub Ennu Ratase retrotisko pulti laupäeval 8. juulil umbes kell 21, pärast ühist söömaaega Nuustaku Notsu seltsis.

Suvepäevade kava leiad siit:

Broneeri koht suvepäevadele siin:

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.