Uudiseid Spartast

Sporttravel sõidutas spordisõbrad Cykelvasanile

12:21 31. august 2017

Hiljuti Rootsis toimunud Cykelvasani maastikurattasõidul osales ka spartalane Jüri Marcinkewicz.

Kogu nädalavahetuse jooksul oli osales erinevatel sõitudel umbes 24000 rattasõpra, teiste hulgas ka 7 eestlast, kes kõik ka üliraske distantsi lõpuni sõitsid.

"Startijad olid jagatud gruppidesse ja start anti paarisajalistele gruppidele 5 minutiliste intervallidega," kõneles Eesti-poolse reisi organiseerija, Sporttraveli spartalasest eestvõtja Jüri Marcinkewitz ja jätkas: "Rada oli hea, pisut asfalti ja veidi ka laudteid, aga enamus kruusa- ja kõva metsatee."

Sõit toimus Vasaloppeti radadel Sälenist Morasse ja eriti torkas silma rootslaste hea võistlemiskultuur. "EXPO oli väga esinduslik kus olid kohal ka Lääne-Euroopast rataste ja tarvikute tootjate esindused," muljetas Jüri.

Reisi organiseerija Sporttravel teeb koostööd ka Spartaga - lähiajal on plaanis osavõtt erinevatest Vasaloppeti üritustest. "Talviseks Vasaloppetiks on veel kohti järgija kindlasti läheme uuesti Cykelvasale," kinnitas Jüri.

Marcinkewiczi sõnul kavatseb Sporttravel organiseerida väiksemale grupile osalemise uuel väljakutsel TripleVasa 90+94+90. "See on Vasaloppet + Cykelvasan + Ultravasa läbimine sama aasta sees."

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.