Uudiseid Spartast

Sparta jooksugrupi tegevus on muutumas varasemast veelgi aktiivsemaks.

14. septembril alustab tegevust uus jooksugrupp

13:38 05. september 2017

14.septembril kell 18.00 alustab Spartas tegevust uus jooksugrupp, mis on mõeldud nii algajatele kui ka staažikatele liikumishuvilistele.

Treener Toomas Tarmi sõnul on tundi teretulnud nii päris algajad kui ka need, kel juba jooksustaaž olemas, kuid kes soovivad treeningutesse vaheldust tuua.

Toomas, miks tasuks uue jooksugrupiga liituda?

"Saab vähemalt korra nädalas treenida koos teistega ühiselt pingutades, samuti treeneri näpunäiteid ja nõuandeid. Ühistrennides teeme palju jooksu- ja hüppeharjutusi,mida iseseisvalt teha tüütu ning mis kipub seetõttu unarusse jääma."

Kes soovib ühistegevust rohkem kui korra nädalas,siis meie jooksupakett võiamldab osaleda nädalas vähemalt 2 ühistreeningus,samuti rühmatreeningutes ning kasutada jõusaali."

Uusi liikmeid ootame jooksutreeningutele alates14.septembrist igal neljapäeval algusega kell 18.00. "Hea,kui annaksid oma tulekust ette teada, aga kui mitte, siis tule lihtsalt kohale sellise arvestusega, et jõuaksid kella 18.00ks riided vahetada. Liituda võib ka järgnevatel neljapäevadel," kutsub Toomas kõiki värskes õhus kaloreid põletama.

Rohme infot: Toomas Tarm, toomas@sparta.ee, telef. 5078820.

Kohtume trennis!

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.