Uudiseid Spartast

TempliMaraton oli Siiri Söödile suviseks treeningmotivaatoriks

10:00 22. september 2017

TempliMaratoni peaauhinna - A&T Spordi poolt välja pandud rattariiete komplekti - võitnud Siiri Sööt kinnitab, et suvine kampaania utsitas teda sagedamini trenni minema.

Siiri, kui suureks suviseks motivaatoriks Templimaraton oli?

"Templimaraton oli kindlasti suviseks teetähiseks. Mina, kes ma treeningpäevikut ise igapäevaselt ei pea, sain Templimaratoni templeid kogudes ise ka kogu aeg must-valgel pildi ette, kui palju üldse trenni olen jõudnud teha ja sain ennast hõlpsamini tagant utsitada. Templimaratoni lõpus loositavad potentsiaalsed auhinnad olid küll ahvatlevad, kuid mitte peamised põhjused, et trenni minna. Olles täna võitnud peaauhinna, tunnen ennast kahekordselt võitjana, esiteks oli tubli treeningsuvi ja teiseks sai see veel mõnusalt pärjatud auhinna näol."

Kas leidsite Templimaratoni kaudu ka uusi lemmiktrenne ning treenereid?

"Kindlasti on hea Templimaratoni voldikust aeg-ajalt endale meelde tuletada, mis rühmatrenne üldse Sparta pakub. Ma ei oska öelda, kas ma just Templimaratoni käigus ise midagi päris uut käisin proovimas, aga hea võimalus on selle kaudu kindlasti Sparta poolt antud."

Mis on siiamaani olnud teie lemmiktunnid, mida alati külastate. Miks?

"Olen Sparta liige juba väga mitu aastat ning täna võin julgelt tõdeda, et minu lemmitund on kindlasti PumpFX. Annab alati hea enesetunde ning tunnetan tunni kasulikkust iga kord kui seal käin. Kehalisest konditsioonist saan ka alati põhjaliku ülevaate, sest hõlmab ju tund kõiki keha peamisi piirkondi."

Lisaks meeldib väga käia ka stepitundides, annab mõnusa koormuse ja samal ajal  saab ka aju tublit tööd. See kombinatsioon on enesetundele lihtsalt parim kooslus."

Mis tundeid tekitas teadasaamine, et võitsite rattariiete komplekti? Kas sellele on teil ka kasutust?

"Templimaratoni peaauhinna võitmine tuli muidugi suure rõõmsa üllatusena, tänud kõikidele korraldajatele, fortuunale ja auhindade väljapanijatele!

Rattariiete komplekti hakkan tulevikus kindlasti kasutama ka, olen küll praegu veel suhteliselt tagasihoidlik hobirattur, kuid tulevikus püüan vahelduseks muudele õuetrennidele, käia rohkem ka rattaga sõitmas ja mis oleks selleks parem tugi ja motivaator, kui head, kvaliteetsed, Eesti ilmale vastavad jalgrattariided! Tänud veelkord kõigile!"

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.