Uudiseid Spartast

Tule 15. novembril Spartasse Tauri Tallermaa tasuta loengule.

Spartas pakub huvilistele Tauri Tallermaa loengut "Ole kohal! Tähelepanu spordis!"

10:40 06. november 2017

15.novembril kell 18 viib mälutreener Tauri Tallermaa Sparta koolitusklassis läbi umbes pooleteisetunnise loengu "Ole kohal! Tähelepanu spordis!". Loeng on kõigile tasuta.

Tauri sõnul on aju nagu lihas, mis vajab samuti hoolitsust.

Ameerika kunagine mälumeister Ben Pridmore ütles raamatus „Tantsib Einsteiniga”, et erinevus treenitud ja treenimata mälu vahel on see, et üks teab, kuidas aju töötab ja oskab kasutada erinevaid tehnikaid, teine mitte. Koolitusel „Ole kohal! Tähelepanu spordis” teeb Tauri need asjad kindlasti selgemaks.

Koolitusel tuleb juttu:

  • kuidas meie aju areneb ja millal tähelepanuvõime küpseks saab
  • millised iga normaalse aju vead segavad meie keskendumist
  • kuidas mõjutab keha aktiivsus meie aju/mälu headust
  • tähelepanu spordis - treeningus ja võistlustel
  • lihtsad soovitused-nipid-nõuanded tähelepanu treenimiseks

Tauri Tallermaa on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli raamatupidamise ja majandusanalüüsi eriala. Ta on varem töötanud raamatupidamise ja finantsjuhtimise valdkonnas ning reklaamiagentuuri tegevjuhina, panga projektijuhina ja tootmisettevõtte konsultandina.

2001. aastast alates on Tauri kiirlugemise koolitaja ja aasta hiljem alustas ta mälutreeninguid. 2014. aastast lisandus ka veel keskendumise koolitus.

Tauri koolitused on innustavad ja motiveerivad, sest lisaks põhjalikele teoreetilistele teadmistele on tal nende praktikas rakendamise kogemus ja lisaks pikaajaline koolitaja kogemus. Kahel hooajal on Tauri viinud ka Sparta spinnisaalis läbi BrainSpinni-nimelist treeningloengute sarja.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.