Uudiseid Spartast

Spartalane Anette Veerpalu.

Sparta suusatajate eduka nädalavahetuse eest hoolitsesid Martti Himma ja Anette Veerpalu

15:12 14. märts 2018

Laupäeval sõidetud Viru Maratoniga sai läbi selle hooaja Estoloppeti sari, mille üldvõitjaks tuli meestest spartalane Martti Himma. Samal nädalavahetusel krooniti Eesti meistriks klassikasprindis Anette Veerpalu.

Estoloppeti 21. hooaja võitja Martti Himma jaoks oli tänane võit järjestikuselt teine ning 2018 esimene täispikk Estoloppeti hooaeg. “Hooaja alguses ei olnud mingeid erilisi eesmärke. Novembris ja detsembris käis minu treeningtuju umbes nii nagu ilm oli väljas. Kui ilm läks ilusamaks, tuli ka motivatsiooni rohkem ja enne Tartu Maratoni sai siin üsnagi heasse konditsiooni,” sõnas Himma. “Kindlasti jääb meelde Haanja maraton - seal oli super ilm, super rada ja atmosfäär. Lisaks tänaks kõiki maratonide eestvedajaid, Estoloppetil on alati mõnusa positiivse energiaga sõidud.” Himma kutsub ka teisi maratonidest osa võtma: “Need on mõnusad üritused, tasub käia!”

Samal päeval Pannjärvel toimunud Eesti meistrivõistlustel suusatamises klassikasprindis tuli naistest esimeseks ning krooniti Eesti meistriks Sparta Spordiseltsi esindaja  Anette Veerpalu, kes edestas finaalis selge vahega Mariel Merlii Pullest ja Hanna-Brita Kaasikut.

Meestest murdis ennast finaali Kristjan Koll, aga paraku seal enam püssirohtu ei jätkunud ning tuli leppida neljanda kohaga. Andreas Veerpalu saavutas 5. koha.

Nüüd ootavad meie tippsuusatajaid ees veel sel nädalavahetusel Jõulumäel peetavad Eesti Meistrivõistlused , kus kavas teatesuusatamised ja maratonidistantsid.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.