Uudiseid Spartast

Treenerid Marius Unt (vasakul) ja Reigo Jörsi (paremal) lapsi "väänamas".

Sparta kergejõustikulapsed naudivad liikumisrõõmu

13:43 20. aprill 2018

Sparta laste kergejõustikoolil hakkab läbi saama esimene hooaeg. Treener Marius Undi sõnul kulmineerus tegus aasta osalemisega Eesti noorte kergejõustikuvõistlustel.

Undi juhitavas tiimis löövad kaasa veel ka treenerid Reigo Jörsi ja Hege Mardiste. Neli korda nädalas toimuvatel treeningutel on rõhk eelkõige ÜKE-suunitlusega mitmekülgsusel. "Vanematel lastel tuleb päevakorda juba ka spetsiifilisematele aladele keskendumine," kõneleb kogenud treener ja lisab uhkusega, et soovijad said tänavu nuusutada ka saavutusspordi võistluste õhustikku, lüües kaasa Eesti noorte kergejõustikumeistrivõistlustel.

Meie treener Maris Kajari, kelle kõik kolm tütart osalevad Sparta kergejõustikukoolis, kiidab Marius Undi "vanakooli" treeningmeetodeid taevani. "Karm, aga õiglane treener, kes suudab lapsed läbi mängulisuse liikuma panna," kiidab Maris ja tõdeb, et kargejõustikutrenn on kasvõi heaks vundamendiks teiste alade harrastamiseks või siis lihtsalt liikumisrõõmu süvendamiseks.

Alates maikuust toimuvad kõik treeningud Järve metsas, värskes õhus.

Treenerid ootavad grupiga liituma kõiki 1.-6. klassi lapsi. Treeningud toimuvad 4 x nädalas.

Suvevaheajal plaanivad treenerid sisustada laagrite ning ühiste ettevõtmistega. „Tahame propageerida sportlikke eluviise ning populariseerida noorte seas spordialade kuningannat – kergejõustikku,“ kinnitab Unt, lisades muhedalt, et kui aga nende võrku satub tõeline talendikas kuldkala, siis ollakse valmis aitama ta nõu- ja jõuga kasvõi olümpiale välja.

Rohkem infot jagab peatreener Marius Unt meiliaadressil mariusunt@gmail.com.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.