Uudiseid Spartast

Sten Põldsamm on üks treeneritest, kes viib läbi algajate liikumisgrupi treeninguid.

Algajate liikumisgrupis saab astuda avasammu tervislike eluviiside suunas

14:15 26. aprill 2018

Esmaspäeviti kell 17.30 ja teisipäeviti kell 18.30 (ühel nädalal E ja teisel T) toimuvad algajate liikumisgrupi treeningud, mis on mõeldud inimestele, kes pole varem sportinud, kellel on spordiga tegelemisest möödunud palju aega. Kogunemine Spartas.

Jooksugrupi juhendajate, Eiko Toomi ja Sten Põldsammi sõnul saavad kõik grupiga liitujad teha treenerite ja nõustajate juhendamisel esimesi turvalisi samme tervislikuma ja liikuvama eluviisi suunas.

"Tutvustame jooksutreeningu põhialuseid, teeme jooksjale vajalikke venitus- ja jooksuharjutusi. Osalema on oodatud nii juba kogemustega harrastusjooksjad kui ka algajad - leiame kõikidele sobiva koormuse! Kohapeal olemas riietusmis-ja pesemisvõmalus," kõneleb Eiko Toom.

Eiko ja Sten üritavad treenitavatele läheneda võimalikult individuaalselt. Plaanis on suunata inimesed liikuma, alustades kergemast saalitreningust või metsas jalutamisest, jätkates mõne aja pärast juba lühemate ja kergemate jooksudega. Pearõhk oleks väljas liikumisel," selgitab Sten ja lisab: "Kui inimene on otsustanud hakata liikuma, siis just see on alustamiseks õige koht. Mõnes mõttes son tegemist jooksugrupis osalemise ettevalmistusega."

Treenerite sõnul on oluline sütitada inimestes huvi liikumise vastu, see on esimene samm tervislikemate eluviiside ning parema elukvaliteedi poole.

Treeningud toimuvad esmaspäeviti kell 17.30-18.30 ja teisipäeviti keell 18.30 Järve metsas.

Igale osalejale personaalne jõusaali kava

Eiko ja Sten hoiavad grupi liikmetel regulaarselt silma peal. Korra kuus toimub kehakoostise mõõtmine ning aeroobse võimekuse test, igale osalejale tehakse personaalne jõusaali kava. Rühma liikmed pääsevad paketi raames nädalas 2 korda jõusaali ning rühmatreeningutesse.

Kuutasuks 36 eurot.

Rohkem infot algajate liikumisgrupi kohta jagavada treenerid Eiko Toom (5560 5523, eiko@sparta.ee) ning Sten Põldsamm (54510007, sten@sparta.ee).

Kohtume trennis!

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.