Uudiseid Spartast

Foto: Kaspar Saaremets
Suusaringkondadest tuttav Jüri Järv on uus Sparta tegevjuht.

Sparta uus tegevjuht Jüri Järv loodab tuua klubisse uue hingamise

14:57 18. juuni 2018

 Sparta uue tegevjuhi Jüri Järv peab suurimaks Sparta ees seisvaks väljakutseks muutunud turusitustsioonis tugeva positsiooni hoidmise.

Viimastel aastatel lisaks igapäevatööle ka EOK liikmetele ROKi spordijuhtimisalaseid koolitusi korraldanud ning tudengitele loenguid pidanud Jüri Järv on turundustausta ja kliendikeskse lähenemisega spordijuht.

„Sporti puudutav töökogemus peaasjalikult Eesti Suusaliidu peasekretärina (2004-2011) ning peale seda Tallinna Hipodroomi juhina. Enne Suusaliitu olin praeguse Telia (toonase EMT) ühe suurima jaeketi - Esmofon - turundusjuht. Sealt ja Hipodroomi omanduses olevast AS Totalisaator juhi kohalt kliendikeskne vaade,“ räägib Järv.

Uus Sparta tegevjuht peab ennast aktiivseks veteransportlaseks, kes hetkel treenib eesmärgiga võita 2019. aasta veteranide kergejõustiku Euroopa Meistrivõistlustel 400 meetri tõkkejooksus oma vanuseklassis medal. 

„2010. aastal võitsin kergejõustiku mitmevõistluses M35 vanuseklassis Euroopa Meistrivõistlustelt hõbemedali. Peale seda keskendusin 400 meetri jooksule, 2013. aastal oli minu parim hooaeg, kus jooksin 39. aastasena 51.61, olin hooaja edetabelis 31. ning Eesti Meistrivõistlustel 9.“

Alates 2015. aastast keskendus Järv 400 meetri tõkkejooksule. Viimastel aastatel on ta erinevate vigastuste tõttu kaalunud ka millegi muu tegemist, hetkel on üheks võimaluseks tagasitulek hip-hop tantsu juurde.

Spartat peab Järv tugevaks ja tuntud klubiks, kellel kindel koht turul ning klientuur. Oma tulekuga loodab Järv Spartasse tuua uue hingamise.

„Peamiseks ootuseks ja sooviks on suures ja ühiskonna jaoks vajalikus organisatsioonis oma võimeid realiseerida. Samuti vajab rakendamist vahepealsete koolituste ja loengute käigus kogutud teooria ja praktika,“ sõnastab uus tegevjuht oma lähiaja plaanid.

Klubi suurimaks väljakutseks on Järve sõnul muutunud konkurentsisituatsioonis positsiooni hoida.

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.