Uudiseid Spartast

Ironman Tallinna triatlon ootab appi vabatahtlikke

12:04 06. juuli 2018

Suurvõistlus kutsub Sparta sportlaseid ja sõpru üle Eesti tulema oma ​tiimiga vabatahtlikuks, aitamaks koos kaasa IRONMAN Tallinn 2018 võis​t​luse õnnestumisele 4. augustil Tallinnas.

Tule VABATAHTLIKUKS jooksurajale Shnelli tiigi ääres või rattarajale Laagri keskuses ja veeda meeleolukas päeva koos trennikaaslastega!

REGISTREERIMISEKS palun kirjuta meilile raul@sparta, kus soovija annab korraldajale teada

  • oma ees- ja perekonna nime ja mis punktis soovib ta kaasa lüüa
  • T-särgi suuruse
  • kas soovib osaleda Telia triatlonil 05.08 

JOOKSURAJA joogipunkti RMK-Shnelli park 

Jooksuraja joogi- ja ergutuspunkti tegevus toimub 4. augustil kell 10-17, joogipunktis on 50 vabatahtlikku.​ 

Võislejad läbivad joostes 42,2km - 4 korda 10,5km ringi. Kokku on rajale planeeritud 3 joogipunkti, kes teenindavad sportlasi mõlemalt rajapoolelt. Jooksuraja algus ja finiš asuvad Vabaduse väljakul.

RATTARAJA ​joogipunkti Laagri alevikus nr.4/8 asukohaga Saue vallas Laagri alevikus (Hoiu tn. 3) Lahe Roos ettevõtte lähedal.

Rattaraja joogi- ja ergutuspunkti tegevus toimub 4. augustil kell 9-17, joogipunktis on 35 vabatahtlikku. 

Rattarajale asuvad võistlejad pärast ujumist Lennusadamas. Rattaraja pikkus on 180km ja see sõidetakse kahe ringina Harjumaal, tagumiste punktidega Keila-Joal, Harkus, Laagris ja Sakus. Pööre teisele ringile toimub Harku kaupluse juures, sõit lõpeb Vabaduse väljakul. Kokku on rajale planeeritud 4 joogipunkti, mis teenindavad sportlasi paremalt rajapoolelt. Igas punktis palutakse pooltel vabatahtlikel olla kohal 30 min varem, joogipunkti avamise ajaks kohale sõitmisel tuleb arvestada tee sulgemisega!PS! Kõik joogipunkti ülesehitamiseks vajalik: mööbel, tünnid, joogid-puuviljad tuuakse kohale korraldusmeeskonna poolt.

Ülesanded joogipunktis: 

joogipunkti joogi jagamine, võistlejate ergutamine, topside ja varude täiendamine, toidukandikute ettevalmistus ja täiendamine, spordigeeli väljapanek, mahavisatud topside ja geelipakkide kokku korjamine. Joogipunktide töö koordineerimise ja varude täiendamise osas vastutavad joogipunkti pealikud, kelle määrab korraldusmeeskond, sama juhtide ülesandeks on muuhulgas hoolitseda ka selle eest, et kõik abilised saaksid mõistliku aja jooksul üht tegevust teha ja seejärel edasi liikuda, sobival ajal lõunal käia ja vajadusel tualetti minna.

Tänuks töö eest PAKUTAKSE VABATAHTLIKELE: 

  • tööpäevadel toitlustus 
  • võistluse vabatahtlike särk 
  • vabatahtlike pidu Kalevi spordihallis 05.08 võistluste järgselt 
  • Tasuta osalemine 05.08 Telia triatlonis 4:18:4 mis toimub Lennusadamas (400m ujumist, 18km ratast, 4km jooksu) – ideaalne esimeseks triatloniks (soovi korral) 
  • koostööpartnerite kingitused ja pakkumised 
  • Vajadusel majutus ja tasuta ühistransport.

IRONMAN võistlus koosneb 3.8km ujumisest​ Lennusadamas​, 180km rattasõi​t Harjumaal​ ja 42.2km maratonijooksust Tallinna kesklinnas, kuhu oodatakse 2000 võistlejat enam kui 50 riigist.

Videotutvustus (03.11.17) TV3 spordiuudistes

IRONMAN Tallinn

​ ja ​

SCULT Rahvusvaheline Spordivabatahlike Liikumine.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.