Uudiseid Spartast

Tee kapis suurpuhastus ja too vanad asjad spordiriiete täikale

14:40 05. september 2018

Lahtiste uste päeval, 23. septembril Spartas toimuva spordiriiete täika eestvedaja Maris Kajari sõnul võib müüki tuua kõike, mis kappi seisma on jäänud, peapaeltest tossude ja sokkideni.

Maris, mis seal sporditäikal täpsemalt toimuma hakkab?

"Olen ise suur taaskasutuse austaja, aga tean omast käest, kuidas uued trenniriided motiveerivad trenni minema ja trennis rohkem pingutama. Sellest sai alguse ka idee korraldada spordiriiete täika. See, mis kellegi kapis seisma jäänud, võib kellegi teise jaoks olla uue ja sportlikuma elustiili alguseks. Seega spordiriided ja spordiklubid kuuluvad kokku - ehk sellise täika koht ongi spordiklubis. :)"

Keda ootad müüma ja ostma?

"Ootame müüma kõiki, kes soovivad enda spordiriided ja spordivarustust teisele ringile saata ning endale "uusi" spordiriideid hankida. Las riided ringlevad - teeme rõõmu, saame rõõmsaks ja hoiame ühtlasi ka meie enda planeeti puhtamana :)

Mis riideid tasub täikale tuua?

"Müüki võib tuua kõike, mis on sinu kappi seisma jäänud - alates peapaeltest kuni tossude ja sokkideni, samuti hantlid, kummilindid, rulluisud, suusad, saapad jne.  Loodan oma südames, et inimesed hakkavad üha rohkem hindama taaskasutust ja sellest täikast saab meie iga-aastane traditsioon.

Kuna täika toimub Sparta lahtiste uste päevade raames, siis on eriti lahe ka kohe kõiki oma oste proovima minna. Sellel päeval on kõik uksed valla ja meie treenerid on kokku pannud 30 minutilised tutvustused trennidest, mida sügisest Spartas harrastada saab. Sellest tuleb üks imeline päev, ma ütlen :)

Kohtume Täikal!!"

Broneeri endale müügilaud meilaadressil victoria@sparta.ee. Lauatasu on sümboolselt 5 eurot.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.