Uudiseid Spartast

Sparta jooksukvintett saavutas Euroopa karikavõistlustel 14. koha

13:02 05. veebruar 2019

Sparta Spordiklubi meeskond (Roman Fosti, Leonid Latsepov, Ats Sõnajalg, Sander Jürs ja Roman Hvalõnski) sai Portugalis Albufeiras toimunud klubide murdmaajooksu Euroopa karikavõistlustel hinnatava 14. koha.

Individuaalselt saavutas Roman Fosti igati korraliku 23. koha. Teiste meie jooksjate kohad: 70. Ats Sõnajalg, 79. Leonid Latsepov, 83. Sander Jürs, 92. Roman Hvalõnski. Tulemuse said kirja kokku 18. võistkonda ja 102 meest. Individuaalselt olid kolm paremat Aafrika päritolu jooksjad, klubidest võitis Hispaania Atlisimo Bikila.

"Sparta meeskond esindas Eestit teist aastat järjest, loodetavalt ei jää see viimaseks korraks," on meeskonna peatreener Toomas Tarm optimistlik.

"Sparta kohaga 18 lõpetanud tiimi seas peab enam-vähem rahule jääma, maksimaalsel õnnestumisel oleks ehk 1-2 kohta olnud veel võimalik tõusta. Paljudel tiimidel on tugevdused Aafrika jooksjate näol, meie ja mitmed tagapool olevad riigid eelistame omi jõude," rääkis Tarm.

"Fosti 23. koht on hea tulemus. Maksimaalselt 30 sekundit ja 5-6 kohta jäi ilmselt nädalataguse poolmaratoni taha, ilma selleta oleks olnud koht teises kümnes. Ka teised mehed olid oma kaotusega võitjale omal tasemel, põrumist ei olnud. Eks natuke jäävad tulemused ka võistluspraktika taha, sest Eesti lumistest oludest tulles on üsna raske kohe tugevalt võistlema hakata," lisas Tarm. 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.