Uudiseid Spartast

Podcast "Treenime koos" 2. Joel Juht: "+ 50 kraadi on loorberitel puhkamine, - 50 aga killer"

21:56 10. märts 2021

Sparta podcasti teises saates teeme juttu tänavatantsukultuuri edendaja ning oma piiride pideva testija Joel Juhtiga; mehega, kes on otsekui Eesti ristandversioon Justin Timberlakeist ja Fridtorf Nansenist.

Juttu tuleb nii Joeli karmidest üleelamistest 247 kilomeetrisel Maroko Des Sablese ultramaratonil kui ka 700 kilomeetrisel ekstreemsel Kanada polaarmaratonil. Aga ka sellest, kuidas Jõgevalt pärit ja noorepõlves "sex, drugs and rockn´ roll"-eluviisi harrastanud noormees on tõusnud tuhandete noorte iidoliks, kelle tantsukool JJ Street ühendab praegu 1500 tantsuhuvilist noort ning noorteühendus 3600 liiget.

  • Kuidas Joel Juht otsustas osaleda Maroko ultramaratonil?" Ozzy Ozbourne´i poeg just loobus sellest ettevõtmisest, sain aru, et see ongi minu asi."
  • Mis tunne on olla 36 tundi magamata -50 kraadises pakases?
  • Millised ohud valitsevad Kanada polaarväljade vahel? "Loomade jutt on ülepaisutatud, kõige suurem oht on jõgede peale tekkinud üleujutuskohad."
  • Kuidas ta reageerib hiljuti "Eesti Päevalehes" ilmunud JJ Streeti kritiseerinud artiklile? "Öeldi, et ma olen rassist. Keegi pole nii palju mustanahalisi tantsijaid Eestisse toonud kui mina."
  • Mida ta arvab enda elust kirjutatud raamatust "Võitlus ei-vastustega"?
  • Ja missugused tipud ootavad Joelil järgmisena vallutamist?

"Treenime koos" alustab.

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.