Uudiseid Spartast

Sportlik ja nutivaba lastelaager 7-14 aastastele

13:30 16. mai 2023

Sparta korraldab 15.06-22.06 Otepääl, Marguse Spordibaasis vinge lastelaagri, kus saab mängida, joosta ja matkata. Laagrisse saab registreerida kuni 08.06.

Nutivaba laagri hommikud algavad virgutusvõimlemisega, millele lisanduvad hommikune sportlik treeningmatk ja harjutused. Õhtune treening on rohkem pühendatud liikumismängudele ja osavusele. Lapsed saavad arendada oma meelt - nuputada, lahendada erinevaid lõbusaid ülesandeid ja panna proovile oma näitlemisoskuse. Laager on sobilik lastele vanuses 7-14 eluaastat. 

Laagri hind 295 eurot sisaldab:

-Sooja toitu x 3 päevas ja õhtuoodet

-Majutust 2- või 3-kohalistes tubades, voodipesu on laagri poolt

-Spordivarustust

-Treenereid, Maris Kajarit ja Roland Jaamut, kes on pikaajalise sporditöö kogemuse- ja laialdase silmaringiga pedagoogid

Palusime ka treeneritel jagada, mis sütitab neid noortega tegelema:

Maris:"Minu teekond noortega algas oma laste sünniga. Kuna meil neid lapsi jagub, siis minu suureks sooviks oli oma lapsi kasvatada nagu Bullerbys- teeme kõike koos ja lapsed kasvavad koos. Sellest ka laagrite idee- et lapsed saaksid koos sportida, matkata, ujuda ja jagada emotsioone. Mina tegelengi laagrites peamiselt õhtuste tegevustega- lahendame Rakett69 ülesandeid, ehitame, mõistatame ja etleme. Mina arvan, et ühes õiges laagris käivadki käsikäes liikumine ja mõtlemine. Ikka terves kehas terve vaim!"

Roland:"Usun, et liikumisharrastusel on lapsele palju laiem mõju kui ainult füüsiline vorm ja vaimne heaolu. Kes spordiga tegeleb, saavutab elus palju enam, sest tal tekib harjumus pingutada ja ta on suuteline pühenduma. Lapsi peaksid spordi juurde suunama inimesed, kellel on vastav kogemus ja kompetents. Olen tegelenud kergejõustikuga aastast 2002 ning mul on kergejõustikutreeneri kutsetunnistus ning laagrikasvataja-juhataja tase 6."

Kohtade arv on piiratud ning laagrisse saab registreerida ainult läbi Sparta kodulehe SIIN!

Vaata videot siit:

Kohtume laagris!

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.