Jõusaali uudised

Spartalane Rainer Palm krooniti Eesti juunioride meistriks kulturismis

13:45 20. oktoober 2014

18. oktoobril toimusid Salme Kultuurikeskuses 46. Eesti meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis, kus parima spartalasena võitis juunioride kulturismiklassis Rainer Palm esikoha.

Noorte kulturismis tuli parimaks Spartas treeniv Tauri Metsaviir. Juunioride kulturismi parimaks valiti Rainer Palm Spartast, kes võitis ka noorte ja juunioride absoluudi kategooria. Raineri treenerit Argo Aderit pärjati samuti võidumedaliga.

Meeste kulturismis valiti parimaks ükshäälselt Ott Kiivikas, kes võitis 16-korda ka kulturismi ja klassikalise kulturismi ühise absoluudikategooria. Ott treenib spordiklubis Reval-Sport Natalia Nazarenko-Kiivikase juhendamisel.

Klassikalises kulturismis tegi üllatava tulemuse meie Oleg Anissimov (Reval-Sport), kes võitis nii kategooria kui tuli ka absoluudis Oti järel teiseks! Oleg on muidu võistelnud meeste fitnessis, kuid otsustas proovida ka klassikalist kulturismi ja seljatas koheselt favoriidid Peep Reinarti Spartast ja Mihkel Vaino!

Juunioride rannafitnessis valiti parimaks Kaido Raup ning teiseks sai Hendrik Ovir (Reval-Sport) ning kolmandaks Kristjan Singh (Fitlife) Meeste rannafitnessis sai Eesti meistriks Rodion Popov. Meeste rannafitnessis teisele kohale tuli Mattias Peters ja kolmandaks sai Taavi Taros. Hõbeda- ja kullamees treenivad spordiklubis TÜ ASK.

Naiste juunioride fitnessis võistles Pärnust päris ja Spa&Sport spordiklubis Jaana Junsoni käe all treeniv Lisanna Laanela, kes pakkus publikule põneva vabakava ning näitas samuti ka head vormi.

Kategooriat naiste physique esindas TÜ ASKis treeniv Esta Pilt. Esta pälvis suurepärase vormi eest ka parima veterani tiitli.

Body-fitness juuniorides valiti paremaks Mariliis Liiv (Sparta). Teiseks jäi Aleksandra Bogorodskaja. Body-fitnessi naiste kategoorias võitis Reele Viirmaa (TÜASK) Gea Taalvelti (Kimberi Klubi) ees.

Bikiinifitnessi juunioride kategooria võitis Reval-Spordis treeniv Laura Koobas Heddi Priivitsi ja Sandra Roosme (Sparta) eest.

Naiste bikiinifitnessi -160cm kategoorias tuli Eesti meistriks Regina Krukovskaja Audentes Fitnessist. Hõbedale tuli Tatjana Kreit (Reval-Sport) ja pronksiga pärjati Jeketarina Remetsa Spartast.

Bikiinifitness -166cm kategoorias võidutses Kristina Aleksejeva, kes sai hiljem ka bikiinifitnessi absoluutkategoorias üldvõitjaks. Kristina esindab spordiklubi Reval-Sport ning treenib Natalia Nazarenko-Kiivikase juhiste järgi.

Bikiinifitness -169cm kategoorias sai Eesti meistriks Ellen Parik Reval-Spordist. Elleni järel tuli Ene Tomingas (Audentes Fitness) ja Olga Mordas (Reval-Sport).

+169cm bikiinifitnessi kategoorias tuli Eesti meistriks Cärolin Paas (Spa&Sport), kelle järel tuli TÜ ASKis treeniv Aleksandra Laer ning kolmandaks sai Reval-Spordi esindaja Jane Tammearu.

Bikiinifitnessi absoluudikategoorias tuli võitjaks Kristina Aleksejeva.

Parima klubi auhinna sai sel aastal endale Reval-Sport.

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.