Rühmatreeningute uudised

Killuke Sparta kollektiivist pärast ühist CoreFiti tundi.

Sparta süvendab kollektiivi meie-tunnet töötajate ühistreeningutega

15:45 12. september 2014

Kuidas tugevdada töökohal tiimitunnet? Sulatada kollektiivi veelgi ühtlasemaks? Vastus Sparta moodi on siin - korraldada igal nädalal treenerite, administraatorite ja kontoritöötajate ühine rühmatreeningute tund. Alustasime CoreFitiga.

Idee autor, rühmatreeningute peatreener Janika Koch-Mäe usub, et ühise osalemisega treeningutel näevad kõik Sparta töötajad, mida konkreetsed tunnid endast kujutavad. "Ka treeneritel on vahepeal hea külastada oma kolleegide tunde," on Janika veendunud. "Ja tore, kui nakatame ka administraatoreid ja Sparta kontoris istujaid rühmatrennide piskuga."

Esimese treeninguna tegime läbi CireFit-i katsumuse. Vastupidavus, tasakaal, lihasstabiilsus olid need märksõnad, mis meid Janika juhitud tunnis ootasid.

Sparta teenindusjuht Sirli Huul peab ühiseid reedeseid treeninguid heaks võimaluseks tutvuda lähemalt nii erinevate rühmatreeningute kui ka treeneritega. "Väärt idee, ootan põnevusega järgmist reedet" kiidab Sirli ja lisab: "Soovitan kõigile, ka meestele, tunni vähemalt korra omal nahal järele proovida."

Tegevjuht Aivo Liksori sõnul pakub uudne idee avastamisrõõmu uute treeningute maailma. "Saan nüüd aru TempliMaratonil osalenud treenijatest, kes leidsid selle kaudu uusi ja huvitavaid treeninguid," ütles Liksor,

Turundusjuhi Rando Soome hinnangul pani tund CoreFiti taaskord tegema suure kummarduse nii nädalast nädalasse treenijate kui ka treenerite ees. "Imetlen treenerite sitkust ja elurõõmu igas tunnis sajaga edasi liikuda."

Ainsarühma treenerina Janika poolt juhitavas tunnis kaasa teinud IntervallVentti juhendaja Evelin Talts pidas kogemust kullaväärseks. "Ma pole kunagi CoreFiti tunnis käinud, teiste treenerite tundides käimine on parem kui mõni teoreetiline koolitus," leiab ta.

Järgmise nädala ühistunni ja treeneri nime hoiab Janika saladuses - on, mida oodata.

 

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.