Uudiseid Spartast

Sparta jooksutreener Urmas Randma kiidab spartalaste saavutusi erinevatel võistlustel.

Urmas Randma näeb esimesi märke Sparta jooksugrupi kambavaimust

10:58 19. juuni 2013

Sparta jooksutreener Urmas Randma sõnul on jooksugrupi liikmed noppinud võistlustelt esimesi magusaid vilju.

 

 

Randma alustas maikuus koos Ahto Tatteri ning Marius Undiga Sparta jooksugrupi treeningute vedamist. Täna on tal põhjust korraks aeg maha võtta ning tehtud tööle esimene hinnang anda. "Oleme saavutanud oodatust paremaid tulemusi," tõdes Randma ja täpsustas, et edukaimate tulemuste eest on hoolitsenud õrnema soo esindajad.

"PAF olümpiajooksul üllatas Margit Mälter, kes saavutas ajaga 40.18 hinnatava 9. koha," vahendas Randma ja täpsustas, et vahepeal Margitit kimbutanud jalahäda on taandunud ja südikas piiga võib oodata suvel-sügisel häid etteasteid poolmaratonis ja eriti maratonis.

Esimene võit tuli spartalastele Rapla Selveri Suurjooksul, kus koos jooksutiimiga talveks "müüri laduv" ja praegu Randma käe all treeniv suusataja Piret Pormeister noppis 5 km distantsilt ajaga 18.30 esikoha. Alistatute hulgas oli teiste seas ka Eesti üks paremaid naisjooksjaid Mari-Liis Murula.

Randma sõnul olid Harku järve jooksul naiste arvestuses edukaimad Anu Teppo (6. koht) ja Piret Pormeister (11.koht). 

"Sparta jooksutreeningud on läinud üle ootuste hästi"

Tublilt on võistelnud ka Sparta mehed, ent kõrged kohad jäävad Randma hinnangul uusi võistlusi ootama. Edukaim on olnud Indrek Mumm, kes on parandanud igal alal isiklikke rekordeid ning on M45 vanuseklassis rühkimas esikkolmikusse. "Rakvere Ööjooksul poolmaratonil ajaga 1.23 saavutatud 4. koht M45 klassis on väga tubli saavutus."

Randma hinnangul on igal võistlusel osalenud kümmekond spartalast. "Treenerina julgeksin öelda, et algus on jooksutreeningutel läinud üle ootuste hästi. On saavutatud esimest edu, ent veelgi tähtsamaks pean esimesi märke kambavaimust, mis on hea klubi tekkeks väga vajalik," sõnas kogenud treener.

"Soovin treenerite ja juhtkonna nimel kõigile innukat harjutamislusti, et tulevikus realiseerida jooksurajal kõik oma unistused ja eesmärgid. Suvi on lisaks puhkuseajale ka parim aeg jõukohaseks treeninguks," saatis Randma kõigile palavad jooksutervitused.

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.