Rühmatreeningute uudised

Jõuluks Trimmi kampaania täitis eesmärgi.

12:54 21. detsember 2015

17. detsembril lõppes Jõuluks Trimmi kampaania, mille eesmärk oli meie klientidele tutvustada T3 treeninguid ning pakkuda sealjuures võimalust programmi alguses ning lõpus kehakoostist määrata. Muutused kehakoostises olid paljudel juhtudel väga positiivsed ning neljapäeval sai tunnustatud tublimaid.

Peaauhinnaks oli THULE seljakott, mille võitis Tanel Tael.

Taneli sõnul tuli väljakutse tema jaoks täiesti õigel ajal, kuna ta oli oma treeningutega veidi „ummikusse jooksnud“ – areng oli justkui seisma jäänud ja motivatsioon madal. Tanel külastas T3 treeninguid keskeltläbi kolmel korral nädalas lisaks oma tavalistele jõusaalitreeningutele ning kaotas 1 kuuga 2 kg rasva. Samuti muutus tunduvalt paremaks Taneli harjutuste sooritamise tehnika ning kasvas vastupidavus.
Tema lemmiktreeninguks osutus T3 Pump: „ T3 Pump treeningud olid kindlasti minu lemmikud ja kõige vihatumad. Trenni minnes oli meel alati hea, kusagil keskel oleks põhimõtteliselt nutma tahtnud hakata ja lõpus oli meel nii tore ning uhke tunne enda üle, et asi sai tehtud. Samuti on märkimisväärne, et tehnikad erinevatel harjutustel paranesid meeletu kiirusega.“

Lisaks loositi välja kolm kinkekotti Garnierilt, mille võitsid Raili Konts, Aivar Kokka ja Heidi Heinvee.

Raili sõnas väljakutse osas järgmist: „See oli minu esimene väljakutse, mille Spartas vastu võtsin. Olen küll endale väljakutseid esitanud, kuid siiani pole need puudutanud rühmatreeninguid. Enne jõule on mul palju väljas söömist ja elutempo väga kiire. Seega leidsin, et see väljakutse innustaks mind proovima mõnda uut treeningut ja leidma rohkem aega, et  tulla Spartasse trenni.
Jooksulindil olles olen silmanurgast piilunud sangpommi trenni, kuid siiani tundus see mulle liiga raske. Kuna väljakutse võttis vastu päris mitu inimest arvasin, et ma pole ainuke „uue trenni“ katsetaja ja nii ma sinna trenni ka läksin. Sellest kujunes minu lemmik T3 treening. 

Täname kõiki tublisid osalejaid ja ootame kindlasti ka uusi uudistajaid trenni – head tulemused ei lase end kaua oodata, nagu väljakutse tulemustest selgub.
Kindlasti kordame sarnast väljakutset ka kevadel nimega Suveks Trimmi ja ootame kõiki uusi ja vanu osalejaid ka sinna. 

T3 treeningud toimuvad järgmistel aegadel:

E 13.00 Sangpomm

E 17:30 Sangpomm

E 18.00 T3 Sprint

T 17:00 T3 Sprint

T 18:00 T3 Pump

K 13.00 T3 Pump

K 19:30 Sangpomm

N 11:30 T3 Pump

N 17:00 T3 Pump

P 17:30 T3 Sprint

Broneeri kohe trenni! Head tulemused ootavad!

Autor: Janika Koch-Mäe

Lisa oma kommentaar

Sinu nimi:*
Sinu e-post:
Kommentaar:*
Lisa kommentaar
Kuvan 0 kommentaari
Ühtegi kommentaari ei ole.